When life gives you lemons

0
253
boeken paspoort reizen

When life gives you lemons, make lemonade’ en dat is wat wij gaan doen! 

Wij gaan op reis. En niet voor twee weken, maar een reis zonder einddatum. Iets wat begon als een droom, iets dat we al jaren zeggen, maar nooit door pakten (‘want er is altijd wel wat’)…. We gaan het nu gewoon doen. 

Door mijn burn-out zijn we het leven in een ander perspectief gaan zien. De afgelopen twee jaren zijn niet de makkelijkste geweest. Dingen die je normaal vond en die je makkelijk afgingen, werden opeens een uitdaging. Want wanneer elke prikkel te veel energie kost, ben je zuinig met wat je hebt. Je gaat nadenken over jezelf, over je eigen normen en waarden, en dan blijken er dingen niet meer zo vanzelfsprekend te zijn als dat ze waren. De dingen die je belangrijk vond, zoals je werk en altijd het uiterste van jezelf vragen (en zelfs nog meer dan dat), worden minder belangrijk. Want wat levert het mij op? Helemaal niets, behalve dus een burn-out. 

Hoewel ik jaren zei dat mijn werk mijn hobby was, het was echt mijn passie, is dat niet meer zo. Iets dat moeilijk te verwerken was. Datgene waar ik ‘s ochtends mijn bed voor uit wil komen, is iets waar ik nog steeds zoekende naar ben. Ik ben op zoek naar iets dat me plezier brengt, mij laat lachen en genieten, waar ik mijn energie in kan steken zonder dat het onnodige energie kost en waar ik elke dag gelukkig van word. Ik hoop dat in onze wereldreis terug te vinden. Het zou fijn zijn dat ik dat meisje weer herken wanneer ik in de spiegel kijk. 

Hoewel er nog veel te regelen is de komende weken, is het belangrijkste gebeurd: de huur is opgezegd, de tickets geboekt; Op 8 november stappen wij in het vliegtuig met als eerste bestemming Panama! 

Via instagram en via onze website houden we iedereen graag op de hoogte met foto’s en blogs. Verwacht niet dat ik nu ineens gekke video’s ga maken o.i.d., maar met mijn foto’s en verhalen hoop ik iedereen een beetje mee te laten genieten van ons avontuur. 

Hasta Luego!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in