Aftellen…

0
226
vakantiehuis borger lunsbergen

De laatste weken zijn voorbij gevlogen, over minder dan een week stappen we in het vliegtuig en gaat onze reis beginnen. Eigenlijk is het voor ons al een beetje begonnen, de sleutel van ons appartement hebben we inmiddels ingeleverd en we vertoeven sinds vrijdag in een vakantiehuisje midden in het bos in Borger. Wat een rust vergeleken Groningen zeg! 

We hebben niet stilgezeten de afgelopen weken. Onze dagen stonden in het teken van opruimen, inpakken, verkopen, voorbereiden en afronden. Het is een fijn gevoel dat het stukje huis nu is afgerond, want dat heeft best de nodige energie gekost. Deze week richten we ons op het inpakken van onze koffer, de bezoekjes van iedereen die ons nog even wil zien en proberen we nog een beetje tot rust te komen. Ook moeten we nog hard aan de slag met onze website. Door alle drukte is dit er tot nu toe nog een beetje bij ingeschoten. Gelukkig hebben we hier straks tijd genoeg voor om ons hierop te focussen. 

We willen zo min mogelijk plannen tijdens onze reis. We hebben een globale route uitgestippeld, maar we zien ter plekke hoe lang we overal willen verblijven. Zo zijn we vrij om ergens langer te blijven als we er geen genoeg van krijgen, maar ook te vertrekken wanneer we iets wel gezien hebben. We vinden het belangrijk dat we niet te veel in te korte tijd gaan ondernemen en op sommige plekken wat langer te verblijven dan je tijdens een vakantie zult doen. Genieten staat voor ons voorop en we willen niet het risico lopen om door een overkill aan indrukken niet te ervaren hoe bevoorrecht we zijn dat we deze reis mogen maken. 

Het enige wat we tot nu toe geboekt hebben voor ons eerste weekend is een zeiltrip van vier dagen naar de San Blas eilanden in het noorden van Panama. Doordat dit gebied alleen te bezoeken is met een gids en er geen hotels op de eilandjes te vinden zijn, was het logistiek gezien noodzakelijk om onze trip al te boeken. We kunnen ons bijna niet voorstellen dat we over een dikke week op een zeilboot liggen te dobberen in een helderblauwe zee. Nu genieten we nog even van Nederland en alle lieve mensen die achterblijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in